Maglesøhus søger pædagoger til nyt opholdssted: Vi skal skabe et trygt hjem for børnene 

Ansøgningsfrist: UDLØBET

Et sted med hjemlighed på børnenes præmisser og et sted med høj faglighed. Det bliver kendetegnende for Villa Dahlia, som åbner i foråret 2024 og lige nu søger pædagoger, der vil være med til at sætte deres præg på opholdsstedet.

LÆS MERE

Maglesøhus søger Socialrådgiver: Socialrådgiveren er barnets advokat

Ansøgningsfrist: UDLØBET

På opholdsstedet Maglesøhus har socialrådgiverne en helt central rolle i hverdagen. Både som sparringspartner for det pædagogiske personale, som tovholder i forhold til kommunen, men også som en tæt og vigtig hjælp for barnet og den unge. Blandt andet i overgangen til voksenlivet. Nu søger Maglesøhus en ny socialrådgiver.

LÆS MERE

Altiden søger pædagog til nyt tilbud for voksne borgere: Relationen til borgerne er altafgørende

Ansøgningsfrist: UDLØBET

”Maglesølund er første sted, hvor borgerne falder til ro efter et langt liv i udsathed, misbrug og ofte på gaden som hjemløs. Det kræver støtte, og det kræver høj faglighed hos personalet”. Sådan siger Ninett Høgedal, der er tilbudsleder for Maglesølund. Lige nu søger Altidens botilbud Maglesølund en pædagog med erfaring inden for det socialpædagogiske område.

LÆS MERE

Sivitas søger socialfaglig koordinator: ”Vi skal samarbejde tæt med udsatte familier”

Ansøgningsfrist: UDLØBET

Sivitas samarbejder tæt sammen med udsatte familier for at skabe bedre trivsel og forebygge problemer, der ellers kunne risikere at ende med eksempelvis en anbringelse. Lige nu søger Sivitas en socialfaglig koordinator, der skal være faglig sparringspartner for familiekonsulenterne og sikre en god kontakt til kommunerne.

LÆS MERE
Godhavn søger psykolog

Godhavn søger psykolog: ”Vi skal sætte barnets perspektiv først”

Ansøgningsfrist: UDLØBET

Tværfaglighed er en vigtig del af den daglige pædagogiske behandling på behandlingsinstitutionen Godhavn. Derfor samarbejder det pædagogiske personale blandt andet tæt med Godhavns psykologer. Det tværfaglige samarbejde betyder også, at barnets perspektiv kan blive sat endnu mere i centrum. Lige nu søger Godhavn en psykolog i en 25-timers stilling til det tværfaglig rådgivningsteam.

LÆS MERE

Lev Uden Vold søger Videnskonsulent: Behov for mere viden om vold mod børn

Ansøgningsfrist: UDLØBET

En ny og langsigtet indsats for at forhindre vold mod børn og dens konsekvenser skal bygges på et solidt fundament af viden. Organisationen Lev Uden Vold søger derfor lige nu en videnskonsulent, der skal indsamle og producere ny viden, der kan belyse både omfanget og konsekvenserne samt nuværende indsatser og deres effekt, når det gælder vold mod børn.

LÆS MERE

Skoleleder til Mervib: Skal opbygge ny dagbehandlingsskole for udsatte børn

Ansøgningsfrist: UDLØBET

Der skal helt nye, kreative og pædagogiske indsatser til for at få børn med årelang skolevægring tilbage i skolen med glæde og lyst til at lære. En ny dagbehandlingsskole vil kombinere stærk pædagogik, fysisk udfoldelse, gaming, Virtual Reality og fokus på læring rettet mod den enkelte elev.

LÆS MERE

Din ledelse kan gøre en forskel for udsatte børn og unge

Ansøgningsfrist: UDLØBET

God ledelse er forudsætningen for at skabe stærke pædagogiske tilbud for udsatte børn og unge. Det ved man i Fonden Semai, der lige nu søger en tilbudsleder, der vil bruge sine ledelsesevner til at gøre en forskel for udsatte børn og unge. Lederen bliver en del af et lederteam på ni ledere og skal overordnet være leder for omkring 120 pædagogiske medarbejdere.

LÆS MERE

Gadens Stemmer har brug for hjælp til vokseværk i Jylland og på Fyn

,

Ansøgningsfrist: UDLØBET

Meningsfuld beskæftigelse til udsatte mennesker er et af hovedformålene for den socialøkonomiske virksomhed Gadens Stemmer, og nu vil virksomheden have flere stemmer på gaderne i Jylland og på Fyn. Derfor søger Gadens Stemmer en forretningsudvikler med base i Jylland eller på Fyn.

LÆS MERE

Ikke mere indhold

Ikke mere indhold