Socialt Jobforum er socialsektorens jobportal

Socialt Jobforum vil sammen med aktører i socialsektoren skabe et levende jobmarked. Det vil vi gennem artikler, video og podcasts, der fortæller om konkrete jobs samt arbejdslivet og arbejdspladser inden for socialsektoren, som ansætter fx pædagoger, socialpædagoger, socialrådgivere, sundhedsprofessionelle, psykologer og psykiatere. 

Vi vil være med til at vise, hvorfor socialsektoren er en af de vigtigste og mest interessante sektorer at arbejde i. Og vi vil hjælpe sektoren til at få en direkte adgang til de bedste medarbejdere og ledere inden for sektoren.

Socialt Jobforum er en unik blanding af et medie, et jobsite og et kreativt bureau, der kan udvikle kampagner og indhold, der skaber interesse for et job eller en arbejdsplads.

Socialt Jobforum er en del af Socialt Indblik, der er et uafhængigt medie med fokus på socialstof og indsatsen for socialt og psykisk udsatte børn, unge og voksne.

Socialt Jobforum bliver skabt i partnerskab med branchen, og alt indhold her er betalt indhold, som er produceret journalistisk med det formål at skabe interesse for jobs, arbejdspladser og arbejdslivet inden for socialsektoren.

Vores artikler, video og podcast bliver blandt andet annonceret i Socialt Indbliks nyhedsbrev og i vores artikler og podcasts.

Socialsektoren støtter gennem Socialt Jobforum, at Socialt Indblik kan lave god og nuanceret journalistik om socialsektoren. Vi tror på, at god journalistik kan være med til at løfte hele socialsektoren og dermed gøre den mere attraktiv for kommende medarbejdere.

Hvem står bag Socialt Jobforum?

Socialt Jobforum er en del af Socialt Indblik, der er et uafhængigt medie med fokus på socialstof og indsatsen for socialt og psykisk udsatte børn, unge og voksne. Socialt Jobforum er vores jobsektion med betalt indhold.

Dermed er du som annoncør hos Socialt Jobforum med til at finansiere journalistik, der sætter fokus på socialsektoren og jobmarkedet.

Du kan se holdet bag Socialt Indblik her.

Direktør for Socialt Indblik/Socialt Jobforum er Niels Svanborg niels@socialtindblik.dk