Hvordan skal dit jobopslag profileres?

Lige nu: 30 procent i introduktionsrabat

Vælg det af vores produkter, der passer bedst til dit behov.

*) Kun artikel **) Annoncebudget på Facebook vælges særskilt

I kan også indgå en fast abonnementsaftale med os som Jobpartner

Som Jobpartner får I får løbende eksponering med artikler, annoncer og Facebookannoncering. Og I får jeres egen side på Socialt Jobforum. Vi sammensætter en abonnementsaftale, der passer til jeres behov. Se mere her

Annonce i Socialt Indbliks nyhedsbrev

Socialt Indblik udgiver hver uge et nyhedsbrev, der udkommer til næsten 6.000 modtagere hver uge. Modtagerne er særligt ansatte i socialsektoren og den pædagogiske verden. Modtagerne kan klikke på annoncen og komme direkte ind på jobopslaget.

Annoncering på Facebook

Vi har en stor ekspertise i annoncering på Facebook, hvor vi rammer målgrupperne inden for socialsektoren og pædagogik. Det har vi fordi, vi hver uge arbejder med at annoncere podcast og artikler for Socialt Indblik via Facebook. Her har vi en meget høj klikrate og interaktion for vores annoncer. Det er den ekspertise, som Socialt Jobforums annoncører får, når vi opsætter annonceringen på Facebook.

Vi opsætter annoncen, og I vælger budgettet for annonceringen. I kan også tilkøbe annoncering på LinkedIn.

Annonce på forsiden af Socialt Indblik

En annonce på forsiden af Socialt Indblik består af jeres logo og overskrift på jeres jobopslag. Den bliver centralt placeret på siden. Man kan klikke direkte ind på jobopslaget via annoncen.

Annonce i artikel eller podcast hos Socialt Indblik

En annonce på forsiden af i en artikel eller podcast består af jeres logo og overskrift på jeres jobopslag. Man kan klikke direkte ind på jobopslaget via annoncen. Annoncen bliver placeret i den eller de artikler eller podcast, der er mest relevant for jeres jobopslag.

Vælger du Profil eller Profil Plus får du en annonce, hvor vi har arbejdet grafisk med billedet og animerer annoncen billede, som også kan anvendes på jeres jobopslag.

Artikel om jobbet på Socialt Jobforum

En jobartikel er en journalistisk formidling af en stilling eller en arbejdsplads. Vi fokuserer på både meningen i jobbet og på indholdet, så vi fortæller, hvorfor det er en interessant stilling og hvilken forskel man er med til at gøre i jobbet.

Artiklen ligger på forsiden af Socialt Jobforum. Den bliver annonceret i Socialt Indbliks nyhedsbrev og delt og annonceret på Socialt Jobforums sociale medier.

Rekrutteringskampagne

Har I brug for at sætte ekstra fokus på rekrutteringen til en enkelt stilling eller generelt, så kan vi sammensætte en kampagne, der sikrer jer opmærksomhed fra målgruppen. Vi er ikke bare et medie og en rekrutteringsside. Vi er også et kreativt bureau inden for socialsektoren. Se mere her.