To motiverede undervisere til socialrådgiveruddannelsen

Ansøgningsfrist: 10. marts 2024

Du skal udvikle, planlægge og undervise på grunduddannelsen og inden for efter- og videreuddannelse. Det sker i tæt sammenspil med de studerende og i samarbejde med såvel interne som eksterne partnere og aftagere. Derudover forventes det, at du kan varetage forskellige forsknings- og udviklingsopgaver.

SØG JOB

Forsker og underviser til socialrådgiveruddannelsen

Ansøgningsfrist: 28. februar 2024

Som underviser skal du forberede, undervise og evt. eksaminere skolens studerende inden for mange forskellige faglige tematikker og områder, som fremgår af studieordningen. Herunder skal du også evt. følge praktikanter og vejlede bachelorstuderende. Som forsker vil blive du en del af kernebemandingen, der består af medarbejdere, der har omkring 50 % af deres arbejdstid allokeret til forsknings- og udviklingsopgaver.

SØG JOB

Underviser til Skolen Sputnik Greve

Ansøgningsfrist: UDLØBET

Har du lyst til at gøre en forskel for børn og unge, der har det svært? Har du erfaring med autisme, ADHD og socio-emotionelle vanskeligheder? Så kom og vær en del af Skolen Sputnik, en ambitiøs, privat organisation med et stærkt tværfagligt samarbejde og nærværende ledelse. Her venter et meningsfuldt arbejde med mulighed for at arbejde tæt og helhedsorienteret med børnene og de unge. Desuden byder Sputnik på en god normering og ambitiøse, engagerede og fagligt dygtige kollegaer, der brænder for deres arbejde.

SØG JOB

Ikke mere indhold

Ikke mere indhold