Dagsværket søger en pædagog eller ergoterapeut til barselsvikariat i Værkstedsgruppen 

Ansøgningsfrist: UDLØBET

Aktivitetshuset Dagsværket er et dagtilbud for voksne med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne samt borgere med erhvervet hjerneskade. De søger en fagligt dygtig, arbejdsom og initiativrig pædagog eller ergoterapeut. Dagsværket tilbyder en arbejdsplads, hvor fagligheden vægtes højt, og hvor borgernes trivsel er i fokus.

SØG JOB

Syv konsulenter til Hjemme-Hos afdelingen

Ansøgningsfrist: 21. februar 2024

Har du lyst til at arbejde med området for udsatte børn, unge og deres familier? Hjemme-Hos arbejder med familier, der har behov for pædagogisk, praktisk og/eller kompenserende støtte i hjemmet. Støtten i hjemmet skal sikre, at forældrene bedst muligt er medvirkende til at sikre barnets udvikling og trivsel. Hjemme-Hos teamet dyrker det gode arbejdsmiljø og kulturen kollegaerne imellem. Her tilbydes et afvekslende og udviklende job, i samarbejde med kvalificerede og tværfagligt orienterede medarbejdere.

SØG JOB

Sivitas søger socialfaglig koordinator: ”Vi skal samarbejde tæt med udsatte familier”

Ansøgningsfrist: UDLØBET

Sivitas samarbejder tæt sammen med udsatte familier for at skabe bedre trivsel og forebygge problemer, der ellers kunne risikere at ende med eksempelvis en anbringelse. Lige nu søger Sivitas en socialfaglig koordinator, der skal være faglig sparringspartner for familiekonsulenterne og sikre en god kontakt til kommunerne.

LÆS MERE

Ikke mere indhold

Ikke mere indhold