Marienlund søger vikarer

Ansøgningsfrist: 01. maj 2024

På Marienlund lægger de vægt på at tilbyde en grundig introduktion til medicinhåndtering samt en omfattende introduktion til dokumentation. De prioriterer også sidemandsoplæring i forhold til personlige plejeopgaver og neuropædagogik. På den måde sikrer de, at medarbejdere på Marienlund får den nødvendige viden og færdigheder til at udføre deres opgaver på en kompetent og ansvarlig måde.

SØG JOB

Grenen-Glesborg søger dygtige pædagogiske medarbejdere til delvis lukket behandlingsinstitution

Ansøgningsfrist: 26. februar 2024

Grenen-Glesborg skaber en velkomnende arbejdsoplevelse ved at tilbyde et solidt introprogram ved opstart. De prioriterer tid og plads til faglig fordybelse, refleksion og sparring for at støtte din professionelle udvikling. Arbejdsmiljøet er præget af trivsel og samarbejde, og de sørger for, at du har adgang til relevant videreuddannelse og kompetenceudvikling.

SØG JOB

Lev Uden Vold søger Videnskonsulent: Behov for mere viden om vold mod børn

Ansøgningsfrist: UDLØBET

En ny og langsigtet indsats for at forhindre vold mod børn og dens konsekvenser skal bygges på et solidt fundament af viden. Organisationen Lev Uden Vold søger derfor lige nu en videnskonsulent, der skal indsamle og producere ny viden, der kan belyse både omfanget og konsekvenserne samt nuværende indsatser og deres effekt, når det gælder vold mod børn.

LÆS MERE

Ikke mere indhold

Ikke mere indhold