Bostedet Stentoft søger Socialt- og Sundhedsfaglige dag- og aftenvagter

Ansøgningsfrist: 31. marts 2024

På Stentoft bliver du en del af en ambitiøs og velkonsolideret privat virksomhed. Du får rig mulighed for at bruge din faglighed og udvikle dine kompetencer. De sørger for, at du bliver klædt godt på til opgaverne og de arbejder ud fra metoderne Recovery, MI, stemmehøring samt LA2 og medicinpædagogik, hvilket du som vores nye kollega vil blive introduceret til under din oplæring. De lægger vægt på at sikre et godt arbejdsmiljø både fysisk og psykisk.

SØG JOB

SOCIALFAGLIG MEDARBEJDER TIL CAFÉ VÆRESTEDET MONTANA

Ansøgningsfrist: UDLØBET

Din primære arbejdsopgave bliver at være en del af den daglige drift af stedet, hvor din faglighed vil blive sat i spil på flere områder. Den tværfaglige indsats vægtes højt hos Café Værestedet Montana. Det er en arbejdsplads, hvor de prioriterer mennesker, ligeværdighed, faglighed og ordentlighed. I rollen som medarbejder i en social café har du en betydelig grad af ansvar, og der er ingen tvivl om meningen og formålet med den indsats, du udfører.

SØG JOB

Syv konsulenter til Hjemme-Hos afdelingen

Ansøgningsfrist: 21. februar 2024

Har du lyst til at arbejde med området for udsatte børn, unge og deres familier? Hjemme-Hos arbejder med familier, der har behov for pædagogisk, praktisk og/eller kompenserende støtte i hjemmet. Støtten i hjemmet skal sikre, at forældrene bedst muligt er medvirkende til at sikre barnets udvikling og trivsel. Hjemme-Hos teamet dyrker det gode arbejdsmiljø og kulturen kollegaerne imellem. Her tilbydes et afvekslende og udviklende job, i samarbejde med kvalificerede og tværfagligt orienterede medarbejdere.

SØG JOB

Ikke mere indhold

Ikke mere indhold