Aarhus Kommune søger kvalitetsmedarbejder til deres tilbud i Voksne, Job og Handicap

Ansøgningsfrist: 13. marts 2024

Du bliver en del af Kvalitetsteamet og Fællesfunktionen på Vikingedalen, der er organiseret med opgaveløsning ud fra kompetencer og interessefelter. Du vil indgå i et tæt samarbejde med centrets andre ansatte, centerledelsen og afdelingslederne på tilbuddene, såvel som medarbejdere i Aarhus Kommune, hvor det er relevant. Du bliver en del af nogle tilbud i Aarhus Kommune, som har et stort fokus på kvalitet i løsningen af kerneopgaven.

SØG JOB

Genhusningskonsulent- og Servicekoordinator til Grenaa Andelsboligforening/GABolig

Ansøgningsfrist: 26. februar 2024

I din hverdag vil du få en alsidig og spændende rolle, hvor dine primære opgaver vil omfatte ansvar for at skabe overblik, koordinere og udføre processer og indsatser i forbindelse med Grenaa Andelsboligforenings/GABoligs samlede genhusning. Du vil være ansvarlig for at lave aftaler med eksterne samarbejdspartnere såsom flyttefirmaer, rengøringsfirmaer, håndværkere og kommunen i forbindelse med genhusningen.

SØG JOB

FGU-skole i Hørning søger fagunderviser i “Sundhed og Omsorg”

Ansøgningsfrist: 23. februar 2024

Skolen søger en fagperson, som har baggrund og kompetencer indenfor det sundhedsfaglige eller lignende. De søger dig, som har lyst til at bidrage til undervisningen og elevarbejdet på deres fagtema ’Sundhed og Omsorg’. Du får muligheden for at være med til fortsat at udvikle på fagteamet. Du er underviser med et stort fokus på at danne de unge og danne relationer fra de unge til jer, så de får mod og lyst til at udvikle sig gennem FGU.

SØG JOB

Ikke mere indhold

Ikke mere indhold