HabitusHuset Børsholt søger medarbejdere til 3 nye solisttilbud

Ansøgningsfrist: 29. februar 2024

Solisttillbuddenes indsats fokuserer på stressminimering, herunder minimering af frustration, for dels at højne borgers livskvalitet og samtidig undgå uhensigtsmæssig adfærd. Dette indebærer, at de tilbyder en række spændende faglige udfordringer for deres medarbejdere. Herunder udarbejdelse af pædagogiske udviklingsplaner.

SØG JOB

To socialfaglige medarbejdere til dagvarmestue i Brønderslev

Ansøgningsfrist: 14. marts 2024

Varmestuen tilbyder et humørfyldt samarbejde med kollegaer fra både varmestue og familietilbud. De har et godt arbejdsmiljø med fokus på trivsel og sikkerhed. Deres menneskesyn er rummeligt og vi møder mennesker der hvor de er – i øjenhøjde og uden krav om forandring. Du får gode muligheder for faglig og personlig udvikling gennem deltagelse i møder, supervision, temadage, faglige kurser mm. i Kirkens Korshærs regi.

SØG JOB

HabitusHusene søger pædagogiske medarbejdere

Ansøgningsfrist: 01. marts 2024

De tilbyder et professionelt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på faglig fordybelse og personlig udvikling. Der er mulighed for efteruddannelse og fast ekstern supervision for at støtte din faglige vækst. Du vil arbejde sammen med fagligt kompetente og opmærksomme kolleger og vil opleve nærværende ledelse, der støtter dig i din rolle. Ansættelsen er på fuldtid med en overenskomst med SL, der sikrer ordentlige løn- og arbejdsforhold.

SØG JOB

Socialfaglige medarbejdere til Kirkens Korshærs Herberg og Bostøtte

Ansøgningsfrist: UDLØBET

Kirkens Korshærs Herberg er et selvejende socialt tilbud under landsorganisationen Kirkens Korshær, der søger to socialfaglige medarbejdere. Herberget tilbyder midlertidigt akutophold og efterfølgende bostøtte til mennesker, som er ramt af sociale/psykiske/misbrugsproblemer samt hjemløshed. Herbergets opgave er derfor at yde personlig støtte til den enkelte og samtidig muliggøre ansvaret for eget liv, således at borgeren udrustes bedst muligt til at skabe egen fremtid i egen bolig.

SØG JOB

Ikke mere indhold

Ikke mere indhold