FBU ForældreLANDSforeningen søger frivilligkoordinator på deltid

,

Ansøgningsfrist: 01. marts 2024

FBU er primært funderet på frivillige kræfter, men der er brug for en som dig til at støtte og organisere FBU´s frivillige, således at vi sikrer kvaliteten af det frivillige arbejde bedst muligt. Lokalforeningerne og de frivillige i FBU er FBU´s dynamo.

SØG JOB

Teamkoordinator til Pensionatet i Hornbæk

Ansøgningsfrist: 20. februar 2024

I din rolle vil du være ansvarlig for koordineringen af et dedikeret team inden for hjemløseområdet. Dine arbejdsopgaver vil også omfatte udvikling og implementering af effektive strategier til at støtte, vejlede og rådgive mennesker i hjemløshed, herunder arbejde med ICM- og CTI-støtte. Derudover vil du samarbejde tæt med både interne og eksterne samarbejdspartnere, herunder myndigheder og jobcentre.

SØG JOB

Brænder du for børn og unges trivsel? Skolens Venner søger projektkoordinator

Ansøgningsfrist: UDLØBET

Vil du hjælpe os med at etablere, udvikle og forankre organisationen Skolens Venner i Storkøbenhavn? Så læs videre, og se, om du er vores nye projektkoordinator!

SØG JOB

Syv konsulenter til Hjemme-Hos afdelingen

Ansøgningsfrist: 21. februar 2024

Har du lyst til at arbejde med området for udsatte børn, unge og deres familier? Hjemme-Hos arbejder med familier, der har behov for pædagogisk, praktisk og/eller kompenserende støtte i hjemmet. Støtten i hjemmet skal sikre, at forældrene bedst muligt er medvirkende til at sikre barnets udvikling og trivsel. Hjemme-Hos teamet dyrker det gode arbejdsmiljø og kulturen kollegaerne imellem. Her tilbydes et afvekslende og udviklende job, i samarbejde med kvalificerede og tværfagligt orienterede medarbejdere.

SØG JOB

Sivitas søger socialfaglig koordinator: ”Vi skal samarbejde tæt med udsatte familier”

Ansøgningsfrist: UDLØBET

Sivitas samarbejder tæt sammen med udsatte familier for at skabe bedre trivsel og forebygge problemer, der ellers kunne risikere at ende med eksempelvis en anbringelse. Lige nu søger Sivitas en socialfaglig koordinator, der skal være faglig sparringspartner for familiekonsulenterne og sikre en god kontakt til kommunerne.

LÆS MERE

Ikke mere indhold

Ikke mere indhold