Sundhedsfaglig kollega til afløsning om aftenen hos Bofællesskabet Korsvang

Ansøgningsfrist: 26. februar 2024

Kunne du tænke dig at være en del af en arbejdsplads, hvor du har mulighed for at gøre en forskel for borgerne? Trives du med alsidige opgaver, som varierer i kompleksitet, og hvor du har mulighed for at udfolde dine kompetencer? Vil du være en del af et team, hvor glæde og trivsel er de bærende elementer i hverdagen? Så glæder Bofællesskabet Korsvang sig til at møde netop dig.

SØG JOB

BIRKELUND SØGER NATTEVAGTER TIL MOR – BARN HJEMMET KOMPASSET

Ansøgningsfrist: 20. februar 2024

Arbejdet som nattevagt på Kompasset er forskelligartet. På arbejdspladsen vil fokus være på udvikling af de faglige kompetencer samt vidensdeling til gavn for vores familier med børn. Du skal derfor være etisk velovervejet og funderet med blik for, at hvert menneske er et unikt menneske, som skal mødes med kærlighed, omsorg og stabilitet. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med lignende arbejde.

SØG JOB

VISO søger en skarp og engageret leder til team voksen

Ansøgningsfrist: 26. februar 2024

Du bliver leder for Team Voksen og indgår som en del af den samlede ledergruppe, som består af to kontorchefer og fire ledere. Ledelsesteamet arbejder tæt sammen om de mange tværgående opgaver og har fokus på et tæt samspil om de centrale udfordringer inden for ledelse af personale, fagområder og strategi. Du skal lede et team af 14 engagerede og ambitiøse socialfaglige konsulenter, som arbejder med en bred vifte af opgaver.

SØG JOB

Afdelingsleder til Job & Sygdom Privat

Ansøgningsfrist: UDLØBET

Du kommer til at indgå i områdets lederteam, som med dig kommer til at bestå af 6 afdelingsledere og 1 områdechef. Området er etableret med 6 afdelinger som dækker sygedagpenge, Jobafklaring og fleksjobområdet. Lederteamets primære fokusområder er i et tæt samarbejde på tværs af afdelinger, blandt andet, at sikre en effektiv drift af den samlede indsats med et stærkt fokus på beskæftigelsesfagligheden

SØG JOB

Nattevagt søges til Redernes Krisecenter Fyn

Ansøgningsfrist: 22. februar 2024

Der er tale om en fast nattevagtsstilling på gennemsnitligt 35 timer/ugtl., hvor du sammen med det øvrige personale vil være ansvarlig for at arbejde med og understøtte kvinderne under deres ophold på krisecentret, hvilket indebærer løbende samtaler med kvinderne om effekterne af volden, om selvværd, selvtillid, handlekraft mv.

SØG JOB

Afdelingsleder til Familiehuset

Ansøgningsfrist: UDLØBET

Som en del af det samlede forebyggelsesområde, vil du som afdelingsleder skulle bidrage til at understøtte og udvikle det samlede forebyggelsesområde sammen med dine nærmeste leder-kollegaer fra hhv. Sundhedsplejen, PPR og døgninstitutionen Langebyhus. Du vil desuden indgå i et samarbejde i arbejdsmiljøgruppen og i MED-organisationen.

SØG JOB

Assisterende rehabiliteringsleder til Indgangen og Team Frivillighed i Ældre- og Handicapforvaltningen

Ansøgningsfrist: UDLØBET

Du bliver daglig assisterende rehabiliteringsleder i Indgangen og Team Frivillighed. I stillingen indgår du i et tæt partnerskab med Indgangens rehabiliteringsleder. Hverdagen byder på mange forskellige ledelsesopgaver, og sammen tager medarbejderne ansvar for at skabe et team, hvor der altid er fokus på effektfulde borgerforløb samt en høj social kapital i personalegruppen.

SØG JOB

Faglig teamleder til Børn og Familiehuset Odense 0-14 år

Ansøgningsfrist: UDLØBET

Dine opgaver vil omfatte deltagelse i svære borgersamtaler, hvor du fungerer som mødeleder på netværksmøder og andre samarbejdsmøder med socialrådgivere og andet relevant netværk. Du vil aktivt understøtte fokus på effektfuld behandling og systematisk brug af FIT til opfølgning og justering af indsatser. Derudover vil du være ansvarlig for at videregive nye strategier, procedurer og lovstof til de enkelte teams i huset.

SØG JOB

Gadens Stemmer har brug for hjælp til vokseværk i Jylland og på Fyn

,

Ansøgningsfrist: UDLØBET

Meningsfuld beskæftigelse til udsatte mennesker er et af hovedformålene for den socialøkonomiske virksomhed Gadens Stemmer, og nu vil virksomheden have flere stemmer på gaderne i Jylland og på Fyn. Derfor søger Gadens Stemmer en forretningsudvikler med base i Jylland eller på Fyn.

LÆS MERE

Ikke mere indhold

Ikke mere indhold