HabitusHusene Børsholt søger daglig leder til kommende tilbud

Ansøgningsfrist: 24. februar 2024

Du skal som daglig leder have modet og lysten til at fortsætte og videreudvikle på de allerede gode forandringer, der er i gang. Når Glimsholt er fuldt belagt forventes lederskab for en personalegruppe på ca. 30 medarbejdere. Der er højt til loftet, og de har sammen med lokalt SU mange ideer til, hvordan de kan blive endnu bedre; både i ledelsesteamet og i de enkelte teams.

SØG JOB

VISO søger en skarp og engageret leder til team voksen

Ansøgningsfrist: 26. februar 2024

Du bliver leder for Team Voksen og indgår som en del af den samlede ledergruppe, som består af to kontorchefer og fire ledere. Ledelsesteamet arbejder tæt sammen om de mange tværgående opgaver og har fokus på et tæt samspil om de centrale udfordringer inden for ledelse af personale, fagområder og strategi. Du skal lede et team af 14 engagerede og ambitiøse socialfaglige konsulenter, som arbejder med en bred vifte af opgaver.

SØG JOB

Afdelingsleder til Job & Sygdom Privat

Ansøgningsfrist: UDLØBET

Du kommer til at indgå i områdets lederteam, som med dig kommer til at bestå af 6 afdelingsledere og 1 områdechef. Området er etableret med 6 afdelinger som dækker sygedagpenge, Jobafklaring og fleksjobområdet. Lederteamets primære fokusområder er i et tæt samarbejde på tværs af afdelinger, blandt andet, at sikre en effektiv drift af den samlede indsats med et stærkt fokus på beskæftigelsesfagligheden

SØG JOB

Det voksenspecialiserede område i Favrskov Kommune søger områdeleder til “Myndighed og Administration”

Ansøgningsfrist: UDLØBET

Dit hovedfokus er rettet mod at fremme udviklingen af afdelingen ved at være åben for innovation og nye tilgange til sagsbehandling. Desuden stræber du efter at skabe en kultur, der opfordrer medarbejdere til aktivt at bidrage med forslag til forbedringer. Det er afgørende, at du har erfaring med ledelse eller kan dokumentere dine ledelsestalenter.

SØG JOB

Ikke mere indhold

Ikke mere indhold