Find dit nye job eller din nye medarbejder på Socialt Jobforum

Socialt Jobforum er socialsektorens nye og samlede jobportal med jobs inden for socialsektoren og den pædagogiske verden. Du kan finde ledige jobs, og arbejdsgivere kan slå jobs op, så de når ud til nye potentielle medarbejderne.

”Vores jobportal Socialt Jobforum har nu været i luften siden oktober, og der er allerede masser af både jobs og trafik fra brugere på portalen. Men vi skal have flere med, og derfor har vi nye tiltag klar til både dem, der søger job og dem, der søger medarbejdere,” siger Niels Svanborg, der er direktør og redaktør for Socialt Indblik, der har lanceret Socialt jobforum som en ny jobsektion.

”Ambitionen med Socialt Jobforum er, at det både skal være nemt og samtidig mere spændende at søge job inden for socialsektoren. Og der skal være flere annonceformater for arbejdsgiverne, så de kan præsentere sig bedre over for nye medarbejdere. Derfor har vi bygge en meget overskuelig jobportal, hvor du også finder artikler om nye, spændende jobs,” siger Niels Svanborg.

Nu er det muligt for arbejdsgivere at uploade et jobopslag helt gratis på Socialt Jobforum. Og i tillæg til det kan man så vælge en række annonceringsmuligheder, hvis jobbet skal have ekstra opmærksomhed. Det kan være i nyhedsbrevet, artikler, podcasts og på sociale medier.

”Vi vil gøre det nemt og overskueligt for arbejdsgiverne at bruge jobportalen. Samtidig kan både læsere og lyttere af Socialt Indblik møde nye annonceformater i den kommende tid. Vi har valgt, at vi gerne vil nå mange læsere og lyttere i socialsektoren med vores journalistik i stedet for at have betalingsmure og dyre abonnementer for de få. Så vi laver annoncer for at lave journalistik – og ikke omvendt,” siger Niels Svanborg.

Få del i kreative kompetencer

Der, hvor man særligt vil lægge mærke til, at Socialt Jobforum er en anderledes platform, er ifølge Niels Svanborg i de nye annonceformater og på de sociale medier.

”Vi præsenterer annoncer på en levende måde. Vi har formået på kort tid at opbygge et medie, der når mange tusinde læsere og lyttere hver uge. Vel at mærke uden et annoncebudget. Det er den erfaring, som annoncørerne får del i, når de vælger at annoncere hos os,” siger Niels Svanborg, der understreger, Socialt Jobforum ikke kun en annonceplatform.

”Vi lægger ikke skjul på, at vi med Socialt Indblik arbejder ud fra et formål. Vi ønsker via journalistik at bidrage til at styrke indsatsen for psykisk og socialt sårbare og udsatte børn, unge og voksne. På samme måde er Socialt Jobforum drevet af et formål. Rekrutteringskrisen i socialsektoren er måske en af de største trusler mod velfærden og i særdeleshed mod de mest i udsatte i vores samfund. Her tror vi på, at Socialt Jobforum kan spille en aktiv rolle,” siger Niels Svanborg.

Du kan uploade jobopslag her. Se mere om de forskellige produkter her.