Vuggestuen Sydpolen søger pædagog

Ansøgningsfrist: 08. marts 2024

Du vil blive en del af en aktiv, velfungerende og engageret personalegruppe med et fremragende samarbejde og høj social kapital. Derudover brænder de for børnefællesskaber, nærvær og skabelsen af trygge og kontinuerte rammer. Det er en arbejdsplads, der fokuserer på at være spændende og fagligt udfordrende, og som lægger vægt på at udvikle kvaliteten i børnehusets pædagogik.

SØG JOB

Specialpædagoger til Himmelhuset

Ansøgningsfrist: 27. februar 2024

Du får en arbejdsplads med en stærk ånd, og særligt fokus på anerkendende pædagogik og tilgang. Samtidig får du en arbejdsplads som vægter et højt fagligt niveau og kontinuerlig supervision af eksterne supervisorer. Tværfagligt samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere er i højsædet og gode fysiske rammer, både ude og inde er at finde.

SØG JOB

Mosebo Børnehave søger pædagog

Ansøgningsfrist: 23. februar 2024

De tilbyder et forpligtende pædagogisk personale, der engagerer sig i deres arbejde. I deres hus får du mulighed for at være med til at sætte retningen. Det kollegiale samvær prioriteres højt, og de stræber efter at være en god og sund arbejdsplads. På institutionen har du friheden til at forfølge det, du brænder for. Ledelsen skaber rum for medindflydelse og muligheden for at tage ejerskab af din hverdag.

SØG JOB

Mariehønens børnehave søger pædagog

Ansøgningsfrist: 11. marts 2024

De tilbyder en ledelse, der er tæt på, også i forhold til opstart. Der er fokus på faglig udvikling med mulighed for at deltage i diplommoduler og kurser. Kollegaerne er ikke blot fagligt dygtige, men også sjove og nærværende. Der er etableret faglig sparring på tværs i området. Derudover er der adgang til sundhedsordning og medarbejderklub i Fredensborg Kommune. Dette skaber et arbejdsmiljø, der vægter både faglighed og trivsel.

SØG JOB

Troldebo søger to pædagoger

Ansøgningsfrist: 03. marts 2024

Hos Troldebo er dagende varierede, med aktiviteter både indendørs og udendørs i det rummelige legeområde og lokalmiljø med bibliotek, strand og skov. Personalet er mangfoldigt, med forskellige kompetencer og en positiv tilgang til pædagogik. Voksensamarbejde er centralt. Uanset erfaring vægtes selvstændighed, struktur og evnen til at bevare overblikket i en travl hverdag, højt.

SØG JOB

Socialfaglig kontraktforhandler til spændende nyoprettet stilling, CFR

Ansøgningsfrist: 07. marts 2024

Dine primære opgaver vil omfatte sikring af, at kontrakter i både nuværende og nye sager indeholder klare økonomiske, pædagogiske og behandlingsmæssige aftaler. Du vil være ansvarlig for genforhandling af eksisterende kontrakter og kontraktforhandling af nye indsatser. Desuden vil du indgå i opfølgningsindsatsen sammen med rådgiverne og bidrage til opkvalificering af afdelingens rådgivere.

SØG JOB

Pædagog til vuggestueteamet i Elva

Ansøgningsfrist: UDLØBET

Børnehuset Elva er kendetegnet ved ambitiøs pædagogisk faglig udvikling. De har fokus på børnenes trivsel, relationer, fordybelse, nysgerrighed, leg og læring. Hos Elva arbejder de ud fra, at alle børn skal have en ven i fællesskabet og støtter op om, at børn udvikler sig og lærer i fællesskabet. Dette forpligter de voksne, til at have fokus på, at være rollemodeller og at handlinger betyder noget for, hvordan børnene agerer.

SØG JOB

Pædagog søges til Børnehuset Paletten

Ansøgningsfrist: 22. februar 2024

Børnehuset Paletten er et børnehus beliggende tæt på grønne områder i et fantastisk nærmiljø med masser af muligheder. Arbejdsglæde og humor vægtes højt som en central del af arbejdsmiljøet og giver mulighed for at påvirke og videreudvikle din pædagogiske tilgang. Faglig sparring er en integreret del af arbejdspladsen, hvor leder og kolleger samarbejder om at styrke den pædagogiske praksis.

SØG JOB

Børnehuset Skåninggårdsvej søger pædagog til børnehaven

,

Ansøgningsfrist: UDLØBET

Børnehuset Skåninggårdsve er tæt på stisystem til skov, fjorden og Hvide Klint – ligesom Frederiksværkbanen er i gåafstand. De har nogle dejlige faciliteter såvel ude som inde og et inspirerende fællesskab og læringsmiljø på tværs af stuer og afdelinger. Børnehuset er optagede af 0-6 års-pædagogik, og de ønsker til stadighed at skabe og forbedre de gode rammer for et udviklende hverdagsliv.

SØG JOB

Pædagoger til botilbud for børn og unge i Karlslunde

Ansøgningsfrist: 20. februar 2024

Bo- og aflastningtilbuddet Skelbakken i Karlslunde søger pædagoger til Mellemhuset og Ungehuset. Det er en levende og udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor fokus er på både læring og trivsel. Beliggende tæt på naturen giver Skelbakken gode muligheder for udendørs aktiviteter. Arbejdsdagen på Skelbakken er alsidig med mangeartede opgaver af både praktisk og administrativ karakter.

SØG JOB

Ikke mere indhold

Ikke mere indhold